Program Family Day Nutrition and Dietetic Students Association 2016/2017

Satu program hari Keluarga anjuran Nutrition and Dietetic Students Association (NADSA), FSK telah diadakan pada 4 Februari 2017 bertempat di hadapan Makmal Penyediaan Makanan dan Diet Terapeutik, UniSZA.

Program yang dianjur bersama Pejabat Timbalan Naib Canselor Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA) beserta MPP UniSZA bertujuan meningkatkan ikatan silaturahim dan ukhwah antara pelajar-pelajar tahun satu yang baru mendaftarkan diri pada bulan Ogos lepas dengan pelajar-pelajar tahun dua hingga tahun tiga bersama tenaga pengajar Pusat Pengajian Pemakanan dan Dietetik.

Program yang  memfokuskan kepada aktiviti-aktiviti fizikal dan sukaneka ini telah dirasmikan oleh Dekan FSK, Y. Brs. Prof. Dr. Sakinah bt Harith. Seramai 121 pelajar telah melibatkan diri dengan program ini.

Program ini diharap dapat sediakan oleh